Studentskyltar.se

Studentplakat?

Vi hjälper er!

studentplakat

Endast 439 kr

Studentplakat för studenten 2022!

Äntligen dags för studenten 2022 och du har fått uppdraget att beställa Studentplakat? Härligt, för det har aldrig varit enklare och billigare än nu!

Designa ert plakat med vårt designverktyg och beställ idag på endast 3 minuter! Hos oss är det enkelt, säkert och bra pris när ni köper studentplakat!

kundensbild skyltsram
DESIGNA DIN STUDENTSKYLT HÄR
439 kr (Enkelsidig skylt)
Börja med att välja tema:
Ladda upp din bild
Rotera bilden
Justera storlek på bilden
Namn
Välj Typsnitt
Välj Färg
Klass
Välj Typsnitt
Välj Färg

Storlek: 50×70 cm

Tjocklek: 3 mm

Material: PVC

Om det regnar? Skylten är gjord i vattenresistent material som skyddar skylten och trycket mot regn och väta, så det är bara att vifta på!

Pinne: med dubbelhäftande tejp som enkelt fästes på skylten ingår.

Designa studentplakat

Börja med att leta fram den bild du vill ha med på ditt studentplakat.

Även om denna bild endast finns på ett mindre och gammalt fotografi så kan det lösas! Det vanligaste är att man väljer en bild från när den som tar studenten var lite och oftast var ju det ett tag sedan och digitalkameror var inte alltid standard!

Det kan vara en rolig bild eller bara en bild man gillar. Ni väljer fritt! Tänk bara på att det ska vara roligt även för studenten att se denna bild på sitt studentplakat.

Gärna en bild som studenten kan känna igen när den ser studentplakatet bland myllret av andra som håller i sina skyltar!

Design

När du valt din bild går du in i nästa steg och kan börja designa ditt studentplakat.

Utgå ifrån din bild för att se vilken mall som passar! Titta på alla de mallar som finns och se om det är någon som faller dig i smaken och du tror kommer att passa studenten ni ska fira. Kanske har personen ett unikt intresse som någon av mallarna stämmer med? Vraka och välj!

När ni valt mall kan ni börja anpassa texten på ditt studentplakat. 

Texten på plakatet

Textvalet är rätt enkelt, oftast kör man på studentens namn eller smeknamn, t.ex: Alexander – SP1B eller liknande.

Man kan såklart krydda till det och välja vad man vill, men det namn och klass är det klassiska valet!

När du har gjort färdig din design är det dags att beställa ditt studentplakat!

Mall studentplakat

Du behöver inte själv designa ditt studentplakat. Vi har massor av designade mallar att använda!

När du väljer vilken mall du önskar till ditt studentplakat är det bra att ha bilden uppladdad så att du kan se vad som passar bäst tillsammans.

Det kan vara allt från att matcha färger i bilden till att få in den rätta känslan!

De mest populära mallarna är de som går i gult och blått. Ballonger är helt klart det mest populära att pryda sitt studentplakat med förutom bilden.

Andra saker som många använder är champagneglas eller svenska flaggan. Vi har mallar med något för alla, vraka och välj med vårt designverktyg här ovan!

Varför studentplakat?

Varför ska man då ha ett studentplakat?

Att ha ett studentplakat när man väntar på att studenterna ska springa ut har blivit en tradition i Sverige.

Nu ser man knappt någon som inte har ett studentplakat med ett foto av studenten på!

När, var, hur det hela började med att man ska ha ett studentplakat har vi inte lyckats hitta så tyvärr kan vi inte dela med oss av den informationen.

Men det finns ju flera praktiska orsaker till att man ska ha ett studentplakat. 

När man väntar på utspringet av studenter är du inte ensam. Det brukar vara ett myller av föräldrar, släkt, vänner, syskon med flera.

Därför kan det vara väldigt bra att hålla upp ett studentplakat med ett foto av studenten ni vill fira.

Då kan denne lättare hitta fram till er så att ni kan fota, kramas och gratta innan studenten beger sig av och firar med sina studiekamrater.

Så vare sig ni firar examen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Linköping, Jönköping, Helsingborg, Norrköping, Lund, Gävle, Södertälje, Umeå eller någon annan stad är ni varmt välkomna att inhandla ert studentplakat hos oss på studentskyltar.se – snabbt, enkelt och billigt!

Tips studentplakat

Här sammanfattar vi lite tips att tänka på när man ska skapa sitt studentplakat. Du kan självklart svänga ihop ett eget studentplakat hemma med ett utskrivet foto.

Du ska bara då vara medveten om att börjar det regna är ditt foto förstört och risken finns att du står där med ett plakat som är förstört. 

Så här kommer lite tips inför skapandet av ditt studentplakat: 

  • Se till att ditt studentplakat tål regn
  • Välj en bild som är rolig eller söt men som inte är för pinsam för den som pryder studentplakatet
  • Tänk på att du ska kunna hålla studentplakatet ett tag när du väljer storlek
  • Du kan även beställa ett litet studentplakat att kunna spara och visa upp på studentmottagningen
  • Absolut enklast och mest prisvärt är dock att beställa ert Studentplakat av oss här på siten. Då vet ni att det blir proffsigt gjort, med snabb leverans och till en billig kostnad!

Beställa studentskylt

Det är enkelt att beställa sin studentskylt online. Tänk bara på att vara ute i god tid så du hinner få din studentskylt innan firandet. Det är många som vill ha studentskyltar i maj och juni så därför kan det vara längre leveranstider under den perioden på vissa ställen.

Särskilt om man vill ha någon speciell design, storlek eller material som inte är standard.

Bild

Börja med att leta fram den bild du vill ha med på din studentskylt. Även om denna bild endast finns på papper eller negativ så kan det lösas.

Det vanligaste är att man väljer en bild från när den som tar studenten var liten. Det kan vara en rolig bild eller bara en bild man gillar. Du får fritt välja här.

Design

När du valt din bild kan du går in i nästa steg och börja designa din studentskylt. Utgå ifrån din bild för att se vad som passar i färger och så med den.

Titta på alla de mallar som finns och se om det är någon som faller dig i smaken och du tror kommer att passa studenten ni ska fira. När ni valt mall kan ni börja anpassa texten.

Material & tillbehör

När du har kommit gjort färdig din design är det dags att beställa din studentskylt.

Men innan du kan trycka på beställa knappen behöver du välja storlek på din skylt. Det finns ofta flera storlekar att välja mellan och den vanligaste är 50×70 cm.

Förutom detta kan du även se så att det finns regnskydd med eller att skylten tål vatten samt bestämma om du vill ha en enkelsidig skylt eller en dubbelsidig så både de framför och bakom kan se din snygga studentskylt.