Studentskyltar.se

Dags för studentfirande?

Snabb, enkelt, billigt säger de flesta att de är. Men vilka ska man välja för sin studentskylt? Vi hjälper dig hitta rätt. 

850

Hur ska en studentskylt se ut?

Att hålla i en studentskylt när studenterna kommer utspringande från skolan är tradition i Sverige. Detta är en väldigt svensk tradition som har varit kvar i många år. 

Hur en studentskylt ska se ut finns inte några regler för däremot. Det är fritt fram att välja färger, bilder, text eller annat att pryda sin studentskylt med. Att ha en bild på studenten gör dock att denne lättare kan se att det är dennes skylt och hitta sin familj i myllret av föräldrar och släktingar. En generisk skylt med en rolig bild och Grattis till studenten blir svår att känna igen som sin egen, om de inte råkat få en glimt av skylten innan studenten. 

Den klassiska studentskylten går i blått och gult, har en bild på studenten från när denne var ett litet barn och en text som antingen har namnet och datum eller Grattis till studenten skrivet. 

Vanligaste storleken är 50×70 men även här finns det möjlighet att ha en annan storlek. Kanske du vill ha en jätteskylt så att den syns på långt håll. Kom bara ihåg att du måste orka hålla upp skylten i väntan på studenternas utspring. 

Pris studentskylt

Pris på studentskylt varierar beroende på vad man vill ha för storlek, material och design. Sen självklart beroende på vilken sida man använder sig av för att beställa sin studentskylt.  

Numera finns det skyltar som även tål regn. Det kanske ökar kostnaden en del om du vill ha en med bättre kvalitet men ska vi vara ärliga så har vi ju inte alltid sol och fint väder på studenten. Därför kan det vara värt de extra kronorna för att få en skylt som håller även om det blir spöregn just den dagen er student ska springa ut.