Dags för studentfirande?

Snabb, enkelt, billigt säger de flesta att de är. Men vilka ska man välja för sin studentskylt? Vi hjälper dig hitta rätt. 

850

Beställa studentskylt

Det är enkelt att beställa sin studentskylt online. Tänk bara på att vara ute i god tid så du hinner få din studentskylt innan firandet. Det är många som vill ha studentskyltar i maj och juni så därför kan det vara längre leveranstider under den perioden på vissa ställen. Särskilt om man vill ha någon speciell design, storlek eller material som inte är standard. 

Bild

Börja med att leta fram den bild du vill ha med på din studentskylt. Även om denna bild endast finns på papper eller negativ så kan det lösas. Det vanligaste är att man väljer en bild från när den som tar studenten var liten. Det kan vara en rolig bild eller bara en bild man gillar. Du får fritt välja här. 

Design

När du valt din bild kan du går in i nästa steg och börja designa din studentskylt. Utgå ifrån din bild för att se vad som passar i färger och så med den. Titta på alla de mallar som finns och se om det är någon som faller dig i smaken och du tror kommer att passa studenten ni ska fira. När ni valt mall kan ni börja anpassa texten. 

Material & tillbehör

När du har kommit gjort färdig din design är det dags att beställa din studentskylt. Men innan du kan trycka på beställa knappen behöver du välja storlek på din skylt. Det finns ofta flera storlekar att välja mellan och den vanligaste är 50×70 cm. Förutom detta kan du även se så att det finns regnskydd med eller att skylten tål vatten samt bestämma om du vill ha en enkelsidig skylt eller en dubbelsidig så både de framför och bakom kan se din snygga studentskylt.